2 Kasım 2010 Salı

I drink your blood / i eat your skin


1970 Filmi olan "I Drink you Blood and I Eat your Skin", Grindhouse'tan cıkan tamamen gore ve sapık bir film. Senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini yaptığı bu filmde, David Durston 1964 yılında "Susuz yaz" adlı Türk filmini de yönetmişti. Filmin konusunda gelirsek, bir grup satanist hippinin sakin bir kasabaya gelip ortalığı karıştırması. Kasabada bir kıza tecavüz edip ve yaşlı bir adama pislik yaptıktan sonra işler değişmeye başlar. Cünkü dedenin torunu intikam almak için kuduz bir kopeğin kanını koyduğu ufak kekleri bizim hippilere satar. Ve hippiler LSD nin de etkisi ile kasabadaki herkesi yemeğe başlarlar.. Filmde hoşuma gidenleden bir tanesi  hippilerin Humanist kimliğinden tamamen cıkmaları.
60ların sonunda gercekleşen Mason ailesinin 5 ünlüyü ve bir kasabasının katletmesi David Durston'nun en buyuk ilham kaynağıdır olmuştur. Mason Ailesi nedir peki? Mason ailesi, Charles Manson adlı bir delinin tecavuz, sahte cek, uyuşturucu satıcılığı gibi suçlardan miliyon kere hapse girip cıktıktan sonra en son Los Angeles'ta topladığı adamlarla bir kasabaya yerleşir. Bu çiftlikte geliştirdiği "teorilerle" yönlendirdiği müritlerinden beş kişi, Roman Polanski'nin hamile eşi Sharon Tate, Abigail Folger, Polonyalı oyuncu Wojciech Frykowski, erkek kuaförü Jay Sebring, ve lise mezunu bir genç Steven Parent'i Los Angeles, Kaliforniya'da vahşice öldürdüler. Ertesi gece bu kez Manson'un da katıldığı grup, Labianca çiftini aynı şekilde öldürüp parçaladı.
Filmde farklı olan hippilerin Humanist kimliğinden cıkmaları

Torrent linki






1 yorum:

  1. B filmlerinin çoğunun Türkçe değil İngilizce altyazılısını bile bulmak zor mesela İtalyan yamyam filmlerinin İngilizce altyazısını bulamadığım için izlememiştim. Bu filmi görünce
    aklıma Soldaki son evin orjinali geliyor gayet kanlı ve güzel bir film.

    YanıtlaSil